Světoznámý iluzionista Chris Stark už v prosinci zavítá do Prahy se svým magickým představením „Magic Show PRETENDER“. Už jen tato zpráva vzbuzuje velkou radost a očekávání u všech milovníků iluzí a magie. Chris Stark je totiž označován mnoha známými osobnostmi jako „Nový David Copperfield“, „Budoucnost magie“ či „Neuvěřitelně působivý“. Do Prahy přijíždí s cílem uchvátit i vás svými velkolepými čísly, ale také neuvěřitelnou chariznou.

Chris je skutečný fenomén v oblasti iluzí. Jeho talent a mistrovství mu přineslo označení „mistr manipulace“. Svým moderním přístupem a magickým povídáním dokáže vytvořit jedinečný zážitek pro každého diváka.

Účinkoval na nejprestižnějších pódiích a vystupoval ve známých televizních pořadech po celém světě. Jeho show upoutala diváky ve více než 70 zemích včetně měst jako Paříž, Dubaj, Hong Kong a Las Vegas. Je držitelem více než 60 mezinárodních ocenění a může se pyšnit cenou „Merlin Award“ – kouzelnickým Oscarem.

Chris je zároveň i vynálezcem a tvůrcem mnoha kouzel. Vlastní největší sbírku velkorozměrných iluzí na světě, která obsahuje více než 120 kusů. Jeho nadání a vášeň pro iluze ho vedly k tomu, aby překonával hranice toho, co je považováno za možné ve světě mágie.

Představení „Magic Show PRETENDER“ je příběhem o dobrodružství mladého muže, který se hledá a pátrá po svém skutečném JÁ. Během představení Chris nechce pouze zavádět diváky, ale motivuje je, aby věnovali pozornost každému detailu. Potřebuje jejich plnou koncentraci, a když se podívají dostatečně blízko, dokáže je přimět zapomenout na všechno ostatní a na chvíli se ponořit do světa, kde se iluze stává skutečností.

Diváci budou mít možnost zažít něco zcela výjimečného, kde nemožné se stává možným a skutečnost se přetváří v iluzi. Show je obohacena o houbu a baletní vstupy, které spolu vytvářejí jedinečnou show určenou pro celou rodinu.

Připravte se na úžasné představení plné inovativních kouzel a efektů, nezapomenutelných iluzí, nevysvětlitelných zmizení, jedinečných teleportací a čtení myšlenek.

Těšíme se na vás již 7.12.2023 v Konresově centru v Praze.

Vstupenky v síti Ticketportal

Představení „Magic Show PRETENDER“ trvá 2 hodiny s přestávkou.

Novinky