Pohádku Sněhová královna, inspirovanou slavným příběhem od Hanse Christiana Andersena budou mít možnost čeští diváci vidět v netradičním formátu. Agentura SHOW No1 AGENCY ve spolupráci se známou společností Ice Empire, která stojí za projekty jako Stars on Ice, Champions on Ice a dalšími uvede příběh Sněhové královny jako rodinný muzikál na ledě.

Těšit se můžete na vynikající bruslařské vystoupení evropských špičkových krasobruslařů, kteří se předvedli v mnoha světových krasobruslařských show. Kromě toho však na vás čekají i akrobatická a taneční čísla, která předvedou profesionální cirkusoví umělci a tanečníci na ledě.

Špičkovou úroveň rodinného muzikálu na ledě doplní také speciálně zkomponovaná hudba k tomuto představení, propracovaná světelná show, kostýmy a neodmyslitelně excelentní výkony umělců.

Příběh „Sněhová královna“ je nejznámějším dílem Hanse Christiana Andersena, kde se díky silnému přátelství, lásce, věrnosti a vytrvalosti hrdinů dějí zázraky. Hlavní postavy pohádky prolomí i ta nejhorší kouzla a překonají náročné překážky. Během jejich cesty jsou několikrát vystaveni zkoušce věrnosti, díky čemuž získají skutečné přátele a vytoužené štěstí.

Zavítejte na jeden ze šesti zimních stadionů vychutnejte si příběh plný zázraků, skvělých bruslařských a akrobatických výkonů a neopakovatelné atmosféry!

Města a termíny představení Sněhová královna:

📍 HRADEC KRÁLOVÉ – 10.11.2023

📍 PRAHA – 11.11.2023

📍 PLZEŇ – 12.11.2023

📍 KLADNO – 13.11.2023

📍 TŘINEC – 18.11.2023

📍 ZLÍN – 19.11.2023

Představení trvá 2 hodiny s 20 minutovou přestávkou a je vhodné pro všechny věkové kategorie.

VSTUPENKY v síti Ticketportal

Těšíme se na vás.

Novinky